Slide One

Navodila za uporabo

Slide One

Navodila za uporabo

prvi korak

Prazno kapsulo napolnite s kavo po vaši želji. Kava ne sme biti preveč drobno mleta. Prav tako ne preveč grobo. Kapsulo nikoli ne napolnite do konca ampak do 3/4 njene prostornine. Kapsulo trdno zaprite.

drugi korak

Vstavite kapsulo v držalo za kapsule, tako, da bo luknja pravokotno glede na držalo. Vstavite kapsulo v aparat in zaprite. Ročica se mora gladko zapreti. V primeru upora ne zapirajte na silo ampak popravite položaj kapsule.

tretji korak

Kapsulo po uporabiti vzemite in splahnite pod mrzlo vodo, da se ohladi. Vsebino kapsule nato stresite v primeren koš za odpadke. Notranjost kapsule sperite pod tekočo vodo in kapsula je pripravljena za ponovno uporabo.
DODATNA NAVODILA IN UGOTOVITVE

Niso vse kave primerne za uporabo v kapsuli. Prosim, da pri nakupu/uporabi kave preverite, če je kava primerna za kavne aparate. To storite tako, da preverite, če ima kava na embalaži narisano ikono avtomatskega ali espresso kavnega aparata. Ponavadi so te ikone narisane na embalaži ob strani ali na zadnji strani poleg dekleracije.

Ikone se razlikujejo od proizvajalca do proizvajalca ampak ponavadi izgledajo nekako tako:

 Kot je že omenjeno v original priloženih navodilih, kapsule nikoli ne napolnite čisto do vrha. Prav tako kava ne sme biti groba ali preveč fino mleta. Za reference preverite spodnjo sliko. Za poškodbe, ki so nastale na kavnem aparatu zaradi neupoštevanja navodil, ne odgovarjamo!